--Brons in Beeld--

 

Welkom op de website van  SALA GieterijGalerie! 

 

SALA GieterijGalerie  is onderdeel van  SALA Bronsgieterij.

De GieterijGalerie is van origine bedoeld voor de verkoop van diverse Bronzen Beelden van vaste klanten van SALA Bronsgieterij. Aangezien deze mensen hun zelf ontworpen Beelden ook zelf verkopen of een galerie dit voor hen doet rest mij niets anders dan te doen wat ik het leukste vind om te doen.. Beelden in Brons gieten! Indien U op zoek bent naar een specifiek type Bronzen Beeld dan kunt U mij hiervoor inschakelen. Ik sta in direct contact met tientallen professionele Kunstenaars en kan U direct in contact stellen met hen voor de eventuele aankoop van een Beeld van uw gading. Mocht U een Beeld aankopen dan maakt deze deel uit van een kleine, exclusieve oplage en krijg ik vervolgens opdracht van de Kunstenaar om een nieuw exemplaar in Brons te mogen gieten, tot de oplage vol is.. Zo mag ik doen wat ik leuk vind, zo ook de Kunstenaar en heeft u iets heel bijzonders in handen..

Een Bronzen Beeld maakt elke ruimte in huis of werkplek bijzonder en persoonlijk en is daarom een aanwinst in uw bezit. Het is een meest exclusief geschenk om te geven aan een meest dierbare vriend of vriendin.

Een huwelijk, de geboorte van een kind, verjaardag of jubileum zijn de perfecte gelegenheden voor het geven of krijgen van een sfeervol en symbolisch Bronzen Beeld. De positieve impact op de ontvanger is onuitwisbaar en wordt vrijwel altijd zeer gewaardeerd!

De Beelden welke U kunt bezien op deze website zijn gemaakt door mijn moeder, geboren artiest in hart en ziel.

Enkele van haar werken zijn aanwezig in de werkplaats en daar te bewonderen, uiteraard ook te koop in kleine oplage tot en met maximaal 8 stuks. Indien u geinteresseerd bent in een eventuele aankoop van haar werk dan is het wellicht nog leuker om haar te bezoeken in haar bijzondere atelier. Daar kunt U proeven van een unieke sfeer die ook helemaal verweven zit in haar Kunstwerken.

De daar aanwezige collectie heeft een brede diversiteit maar ook voor maatwerk zijn er mogelijkheden zoals een groepje mensen of dieren uniek en op maat voor U gemaakt. 

Kom gerust een keer vrijblijvend op bezoek in het atelier te Markelo of in de Bronsgieterij te Arnhem en vul onderstaand contactformulier in voor het maken van een afspraak of gewoon voor het stellen van een vraag.

  

Vriendelijke groet en wellicht tot ziens!

 

Yakov Sala

 

 

Voor informatie over de Bronsgieterij en het laten gieten in Brons kijkt U op www.salabronsgieterij.nl  

Voor het stellen van een vraag vult U onderstaand formulier in, dan ontvangt U bericht binnen 2 werkdagen!

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.